محل تبلیغات شما

زبان: کتاب لغات 504  و تافل

میولوژی: جزوه میکروب پارسه،برای مطالعه بیشتر کتاب میکروبوپیولوژی مدرن ام جی، یا میولوژی ادامز یا فریزیر 

شیمی مواد غذایی: جزوه پارسه و کتاب شیمی مواد غذای دکتر فاطمی و همچنین شیمی مواد غذایی دکتر کرامت (کتاب دکتر کرامت تا حدودی کامل تر هست).

تکنولوژی روغن: جزوه دکتر گلی (اصفهان) یا دکتر گلمکانی (شیراز) جزوات خوبی هستند. برای مطالعه بیشتر کتاب فراوری دانه های روغنی فرشته مالک

اصول نگهداری: کتاب اصول نگهداری مواد غذایی دکتر فاطمی

تکنولوژی قند : کتاب صنابع قند مهندس مصباحی

تکنولوژی کنسرو: کتاب اصول کنسروسازی مهندس مصباحی

تکنولوژی غلات: جزوه غلات کدیور و همچنین پارسه خوبن، ولی اگه کتاب خواستید کتابهای غلات رسول پایان هم بد نیست

تکنولوژی لبنیات: جزوه خسروشاهی برای کنکور خوبه ولی اگه کتاب خواستید میتونید کتاب بهداشت و تکنولوژی شیر دکتر گیتی کریم رو تهیه کنید

اصول مهندسی: جزوات مدرسان و پارسه اگه با هم خونده بشن برای کنکور جواب میده، ولی کتاب صول مهندسی صنایع غذایی ار. پائول سینک ترجمه دکتر مرتضوی و همکارن معمولا کتاب مرجع هست. کتاب اصول مهندسی دکتر توکلی پور هم کتاب خوبیه

اصول طراحی: جزوه دکتر شاهدی رو باید بخونید. کارخانجات: کتاب های اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی دکتر فرحناکی کتاب خوبیه

برای درس ریاضی هم منابع چندان متفاوت نیستند کتاب ریاضیات فرهمند فر کتاب جامعی هست. ولی کتاب ریاضیات عمومی 1 و 2 مدرسان شریف کتابای خوبی هستند.

زمان و نحوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد

منابع ارشد صنایع غذایی وزارت علوم

کتاب ,دکتر ,اصول ,تکنولوژی ,غذایی ,جزوه ,شیمی مواد ,کتاب اصول ,صنایع غذایی ,غذایی دکتر ,مواد غذایی ,مهندس مصباحی تکنولوژی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها